L&D Diensten

Sales Academy® ondersteunt opdrachtgevers bij het behouden en ontwikkelen van sales professionals door middel van uitgebreide leer- en ontwikkelingsoplossingen. Of het nu gaat om het opzetten van een volledige leerafdeling, het implementeren van specifieke trainingen of het bieden van ondersteuning bij het ontwikkelingsproces, wij staan klaar om te helpen. Als waardevolle opleidingspartner streven we naar het succes en de groei van onze klanten, waarbij ontzorging centraal staat. 


Deskundig advies

Het snel aanleren van de juiste vaardigheden is cruciaal voor sales professionals om te voldoen aan de toenemende eisen van klanten. Ons advies richt zich op het optimaliseren van "time to competence" door het creëren van een effectieve leeromgeving. Onze L&D consultants voeren een grondige analyse uit van je huidige Learning & Development processen en identificeren kansen voor verbetering. We bieden strategisch advies dat nauw aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en de specifieke behoeften van jouw sales team.

Ontwerp 

Of het nu gaat om het onboarden van nieuwe sales talenten, sales traineeships, of het verfijnen van specifieke commerciële vaardigheden, wij hebben de expertise om dynamische programma's te ontwerpen die naadloos aansluiten op jouw doelen en behoeften. We ontwerpen altijd blended progamma’s; een mix van e-learningmodules en live bijeenkomsten, zodat we een gebalanceerde en effectieve leerervaring kunnen bieden die aansluit bij de diverse leerstijlen en behoeften van jouw team.

 Implementatie

Wij geloven sterk in het empowerment van jouw team en streven ernaar om jou de tools te bieden die daarvoor nodig zijn. Effectief oefenen is van cruciaal belang voor het aanleren van vaardigheden als sales professional. Onze trainingsacteurs richten zich specifiek op doelgericht oefenen met deelnemers om salesvaardigheden en -gedrag te versterken.  Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om interne medewerkers op te leiden tot facilitator. Hierdoor krijgen jullie volledige controle over het leerproces en kunnen jullie intern expertise opbouwen. 


De voordelen van ons unieke leerportaal

  • Gericht op up-to-date saleskennis, -vaardigheden en -inspiratie.
  • Speciaal ontworpen in samenwerking met commerciële B2B organisaties.
  • Een gebruiksvriendelijke tool voor zowel sales professionals als management.
  • Toegankelijk via mobiele app of web, zodat je kunt leren waar, hoe en wanneer je wilt.
  • Flexibiliteit om bedrijfsspecifieke content te creëren.
  • Mogelijkheid om in je eigen huisstijl aan te bieden.
  • Beschikbaar in meerdere talen voor een breder publiek.

Klantvoorbeeld: Service Apotheek

"Als organisatie willen we onze aangesloten apotheken zo goed mogelijk begeleiden om klantgericht te denken en handelen. Met zoveel aangesloten apotheken willen we deze begeleiding blended aanbieden. We zoeken daarbij hulp van een professionele organisatie die kennis heeft van blended leren en ontwikkelen en ons kan begeleiden op maat".