EXPERTISE, STRUCTUUR, BLIJVENDE IMPACT


Binnen Sales Academy streven we naar voortdurende verbetering en leggen we de lat steeds een beetje hoger. Zowel voor de organisatie als ook voor onze deelnemers.  Onze sales trainingen hebben één doel: sales professionals en hun carrière tot bloei laten komen op een manier die bij hen past. Ze krijgen de vrijheid en ruimte om je te ontdekken wat voor hen werkt.

Binnen Sales Academy streven we naar voortdurende verbetering en leggen we de lat steeds een beetje hoger. Zowel voor de organisatie als ook voor onze deelnemers. Onze sales trainingen hebben één doel: jou en je carrière tot bloei laten komen.

 

Wij geloven dat echte verkoopkracht voortkomt uit authenticiteit en zelfvertrouwen. Klanten gaan pas écht met je in gesprek als ze zien dat je authentiek bent en verbinding maakt. Dat begint bij het trouw blijven aan je eigen verhaal en kracht. We leven in een snelle maatschappij. Vandaag besteld = morgen geleverd. Men denkt vaak dat het aanleren van sales vaardigheden in diezelfde snelheid kan. Niets is minder waar. Herhaling en oefening zijn de sleutel tot het succes van duurzaam leren. Net als de bereidheid om te leren. Daarom geloven wij in het belang van hapklaar leren - op een gestructureerde manier voor een langere periode waarbij deelnemers hun eigen groeipad kunnen kiezen.
Nieuwe vaardigheden blijven pas echt hangen als je het dagelijks toepast op een manier die bij jou past. Geen blauwdruk maar jouw eigen stijl. Met onze 1% methode, maken wij het leren van sales vaardigheden onderdeel van jouw dagelijkse werk.

Een sales training volgen kun je overal. Maar goed en blijvend leren verkopen zodat je klanten verandert in tevreden fans voor het leven, dát leer je bij Sales Academy. Geen eenmalige ervaring, maar een reis, waarbij wij de routekaart bieden en jij jouw pad naar sales succes bepaalt.

Expertise:  We hebben duizenden sales professionals getraind over de afgelopen 2 decennia. We houden van sales en van het ontwikkelen van sales professionals. Onze leeractiviteiten richten zich op het versterken van van commerciële kennis, vaardigheden en gedrag om sales successen te behalen. 

Structuur: Wij bieden structuur en nieuwe sales tools die je kunt toepassen op een manier die bij jou past.

Blijvende impact: Het aanleren van salesvaardigheden gaat niet over een nacht ijs. Met onze 1% methode, maken wij het leren van sales vaardigheden onderdeel van jouw dagelijkse werk. 

Jouw Partner in Sales Ontwikkeling voor de B2B Industrie
Sinds onze oprichting in 2010 hebben we ons volledig toegelegd op de business-to-business (B2B) industrie. Onze aanpak is specifiek gericht op sales teams en organisaties met een no-nonsense mentaliteit, die streven naar vooruitgang en innovatie.

 

Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld wordt gevoeld. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu.

Vast Team & Flexibele Poule van Experts
Door samen te werken met een flexibele poule van trainers en acteurs, kunnen we snel reageren op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om specifieke vaardigheden, branchespecifieke kennis, we hebben de flexibiliteit om de juiste experts in te zetten.

Ontwikkeld voor en met het MKB
Alle opleidingen en Masterclasses zijn ontwikkeld in samenwerking met sales managers en commerciële talenten uit het MKB. Dit zorgt ervoor dat ons sales curriculum naadloos aansluit op de specifieke uitdagingen en behoeften in de commerciële B2B industrie.


Laat ons je helpen!

Kennismakingsgesprek
Hebben we je aandacht getrokken en wil je meer weten over de Sales Opleidingen of L&D support van Sales Academy, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij doen dit op een effectieve manier; eerst per Microsoft Teams en als het wederzijds klikt komen we graag langs zodat je ons en onze manier van werken persoonlijk kunt ervaren.


Adres gegevens

Sales Academy BV
Mr. van Coothlaan 30
6602 GT Wijchen