HOE KUNNEN WE JE HELPEN?


Hebben we je aandacht getrokken en wil je meer weten over de hoe Sales Academy jou kan helpen, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.  

OVER SALES ACADEMY


  • Binnen Sales Academy streven we naar voortdurende verbetering en leggen we de lat steeds een beetje hoger. Zowel voor de organisatie als ook voor onze deelnemers.  Onze sales trainingen hebben één doel: sales professionals en hun carrière tot bloei laten komen op een manier die bij hen past. Ze krijgen de vrijheid en ruimte om je te ontdekken wat voor hen werkt.
  • Wij geloven dat echte verkoopkracht voortkomt uit authenticiteit en zelfvertrouwen. Klanten gaan pas écht met je in gesprek als ze zien dat je authentiek bent en verbinding maakt. Dat begint bij het trouw blijven aan je eigen verhaal en kracht. We leven in een snelle maatschappij. Vandaag besteld = morgen geleverd. Men denkt vaak dat het aanleren van sales vaardigheden in diezelfde snelheid kan. Niets is minder waar. Herhaling en oefening zijn de sleutel tot het succes van duurzaam leren. Net als de bereidheid om te leren. Daarom geloven wij in het belang van hapklaar leren - op een gestructureerde manier voor een langere periode waarbij deelnemers hun eigen groeipad kunnen kiezen. Nieuwe vaardigheden blijven pas echt hangen als je het dagelijks toepast op een manier die bij jou past. Geen blauwdruk maar jouw eigen stijl. Met onze 1% methode, maken wij het leren van sales vaardigheden onderdeel van jouw dagelijkse werk.
  • Een sales training volgen kun je overal. Maar goed en blijvend leren verkopen zodat je klanten verandert in tevreden fans voor het leven, dát leer je bij Sales Academy. Geen eenmalige ervaring, maar een reis, waarbij wij de routekaart bieden en jij jouw pad naar sales succes bepaalt.