VERBETER JEZELF 1% PER DAG


Onze sales trainingen hebben één doel: sales professionals en hun carrière tot bloei laten komen. In alles wat we doen streven we naar blijvende verbetering en leggen we de lat steeds een beetje hoger. Zo is de 1% methode ontstaan; een doordachte methode om sales vaardigheden op een effectieve, inspirerende en duurzame manier te verbeteren.

We hanteren geen blauwdruk. Wij leveren de sales tools en jij bepaalt jouw pad naar succes door zelf te kiezen wat, wanneer en hoe je de nieuwe inzichten toepast in jouw dagelijkse werkzaamheden.

WAT IS DE 1% METHODE


De 1% methode verwijst naar het streven naar dagelijkse verbeteringen in jouw commerciële interacties met (potentiële) klanten. Elke kleine stap resulteert in een blijvende ontwikkeling, waardoor de verkooptraining niet slechts een eenmalige gebeurtenis is, maar een voortdurend proces van verbetering en groei vormt. 

WIJ LEVEREN DE TOOLS, JIJ BEPAALT JE PAD


  • Bij Sales Academy bieden we de sales theorie aan in behapbare stukjes via ons eigen leerportaal, zodat je de stof op je eigen tempo en op jouw momenten kunt leren.
  • We organiseren live sessies waarin je de sales vaardigheden kunt oefenen onder begeleiding van kundige sales acteurs en samen met andere professionals. Deze sessies zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk en interactief!
  • Na de live sessies blijven we je inspireren met nieuwe oefeningen, inzichten en praktische opdrachten om je groei te stimuleren.

Klantvoorbeeld: Service Apotheek

"Als organisatie willen we onze aangesloten apotheken zo goed mogelijk begeleiden om klantgericht te denken en handelen. Met zoveel aangesloten apotheken willen we deze begeleiding blended aanbieden. We zoeken daarbij hulp van een professionele organisatie die kennis heeft van blended leren en ontwikkelen en ons kan begeleiden op maat".

70-20-10
We hanteren geen blauwdruk maar ontwikkelen programma’s die een duurzame oplossing bieden voor de ontwikkeling van jouw sales organisatie.  Wij zijn ervan overtuigd dat 70% van het leren plaatsvindt op de werkvloer, 20% door mentoring & coaching  en 10% via klassikale trainingen. Om die reden zijn onze leerprogramma's blended en hebben de live bijeenkomsten een zeer praktische insteek.