SERVICE APOTHEEK


"Als organisatie willen we onze aangesloten apotheken zo goed mogelijk begeleiden om klantgericht te denken en handelen. Met zoveel aangesloten apotheken willen we deze begeleiding blended aanbieden. We zoeken daarbij hulp van een professionele organisatie die kennis heeft van blended leren en ontwikkelen en ons kan begeleiden op maat".

ELANCO 


Klantvraag: we willen ons team helpen om zich sterker te worden tijdens de jaarlijkse onderhandelingen. Bewustwording waarover we kunnen onderhandelen én waarover juist niet, bewustwording van omgaan met weerstand en het oefenen van onderhandelingstechnieken". De training willen we zelf faciliteren. Aan jullie de taak om dit blended aan te bieden en een train-de-trainer programma te ontwikkelen".

FORFARMERS ACADEMY

SERVICE APOTHEEK 


 • Ontwikkelen & behouden: Als partner bieden we jou de mogelijkheid om sales trainingen onder jouw eigen bedrijfsnaam aan te bieden. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op onze expertise en ons leerportaal, terwijl je tegelijkertijd het imago als werkgever versterkt door je sales professionals een gedegen ontwikkelpaden aan te bieden.
 • Efficiënt en EffectiefOf je nu een team wilt klaarstomen voor succes, nieuwe vaardigheden wilt aanleren of bestaande talenten wilt versterken, wij zorgen voor een op maat gemaakte Sales Academy die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Dit doen we op een efficiënte en effectieve manier, zonder dat je zelf alles vanaf nu hoeft te organiseren en te ontwikkelen.
 • Flexibel: Je hebt de vrijheid om de trainingen aan te passen aan de specifieke behoeften en doelen die nodig zijn om meer omzet en klanttevredenheid te realiseren. Hierdoor kun je een op maat gemaakte ervaring bieden die perfect aansluit bij klant wensen én verwachtingen.

 • Inspelen op markttrends: Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe sales modules, het updaten van bestaande content, of het aanpassen van het design, wij staan klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jouw Sales Academy altijd up-to-date en relevant blijft.

TRAIN-de-TRAINER


Ons Train-de-Trainer programma is speciaal ontworpen om (interne) opleiders te trainen in het faciliteren van sales trainingen. Wij bieden de sales kennis en tools die nodig zijn om effectieve trainingssessies te verzorgen. Interne opleiders krijgen de unieke mogelijkheid om deze kennis toe te passen en aan te passen aan de specifieke behoeften van hun sales organisatie en/of verkoopteam.

AANDACHT VOOR LEERSTIJLEN


 • Onze online modules zijn zorgvuldig ontworpen met aandacht voor diverse leerstijlen en voorkeuren. We bieden:
  • Visueel leren via inspirerende filmpjes.
  • Actief leren via praktische opdrachten.
  • Voorbereidend leren met specifiek voorbereidingsmateriaal.

Klantcase: Elanco

"We willen ons team helpen om zich sterker te worden tijdens de jaarlijkse onderhandelingen. Bewustwording waar we over kunnen onderhandelen én waar juist niet over, bewustwording van omgaan met weerstand en het oefenen van onderhandelingstechnieken". De training willen we zelf faciliteren. Aan jullie de taak om dit blended aan te bieden en een train-de-trainer programma te ontwikkelen".