Het Sales Academy® concept


Een leerplatform exclusief gericht op salesmodules

Wij geloven in de kracht van blended leerprogramma's. Met ons beproefde Sales Academy® concept bieden wij klanten een uitgebreid online leerplatform met meer dan 40 aanvullende sales modules, met het doel om maatwerk programma's te creëren.

Ontzorging staat centraal
We doen waar we goed in zijn en daarmee ontzorgen we onze opdrachtgevers.

  • we ontwikkelen online sales modules boordevol sales kennis, inspiratie en vaardigheden.
  • we schrijven - in samenwerking met onze opdrachtgevers - uitdagende praktijkcases die tijdens de live trainingen worden gebruikt.
  • we trainen sales professionals op een praktische, interactieve manier.
  • we bieden maatwerk begeleiding en ondersteuning om de creatie van jouw Sales Academy®-programma een succes te maken.

White label
Wat ons concept écht bijzonder maakt, is dat onze online sales modules als 'white label' kunnen worden ingezet. Dit betekent dat je ze volledig kunt aanpassen en vormgeven naar jouw eigen merkidentiteit en huisstijl.  Zo ontwikkel jij heel efficiënt jouw eigen Sales Academy! 


Klantcase: De ForFarmers Academy

"Als organisatie willen we onze sales professionals zo goed mogelijk equiperen om professionele en waardevolle klantgesprekken te voeren. We willen een ForFarmers Sales Academy ontwikkelen waar zowel trainees als (senior) account managers profijt van hebben. We zoeken daarbij hulp van een professionele organisatie die onze markt snapt en doorgrond. Onze eis: praktisch, interactief en leerzaam".  • Ontwikkelen & behouden: Als partner bieden we jou de mogelijkheid om sales trainingen onder jouw eigen bedrijfsnaam aan te bieden. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op onze expertise en ons leerportaal, terwijl je tegelijkertijd het imago als werkgever versterkt door je sales professionals een gedegen ontwikkelpaden aan te bieden.
  • Efficiënt en EffectiefOf je nu een team wilt klaarstomen voor succes, nieuwe vaardigheden wilt aanleren of bestaande talenten wilt versterken, wij zorgen voor een op maat gemaakte Sales Academy die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Dit doen we op een efficiënte en effectieve manier, zonder dat je zelf alles vanaf nu hoeft te organiseren en te ontwikkelen.
  • Flexibel: Je hebt de vrijheid om de trainingen aan te passen aan de specifieke behoeften en doelen die nodig zijn om meer omzet en klanttevredenheid te realiseren. Hierdoor kun je een op maat gemaakte ervaring bieden die perfect aansluit bij klant wensen én verwachtingen.

  • Inspelen op markttrends: Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe sales modules, het updaten van bestaande content, of het aanpassen van het design, wij staan klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jouw Sales Academy altijd up-to-date en relevant blijft.