Kennisbank


Gratis je kennis bijspijkeren

In de Kennisbank vind je de beste en meest interessante whitepapers, webinars, onderzoeken, checklists, ebooks en worksheets.

Ze zijn hier stuk voor stuk gratis te bekijken.

Jouw klant centraal

De gedachte en beleving van de klant staan centraal in alle interventies die wij doen. Als de klant, naast jouw bedrijf, uit drie andere goede partijen kan kiezen? Wie kiest hij dan en waarom? Klantgericht denken en handelen speelt hierbij een sleutelrol. Een goede samenwerking met de binnendienst, de product/markt specialisten en de marketingafdeling spelen hier een cruciale rol. Evenals een goede coaching door de verkoopleiders. Door onze begeleiding op maat krijgen wij goed inzicht in de werkcontext van sales professionals. Wat werkt hier en wat niet, welke verbeterslagen moeten we maken om de sales performance te verbeteren?

Klantcase: Service Apotheek

"Als organisatie willen we onze aangesloten apotheken zo goed mogelijk begeleiden om klantgericht te denken en handelen.  Met zoveel aaneengsloten apotheken willen we deze begeleiding blended aanbieden. We zoeken daarbij hulp van een professionele organisatie die kennis heeft van blended leren en ontwikkelen en ons kan begeleiden op maat".


1. Klanten winnen

Leer als challenger de klantreis te begrijpen en doelgerichter te prospecteren. Meer info >

2. Klanten behouden

Ontwikkel vertrouwen en openheid tijdens klantgesprekken voor succesvol en duurzaam klantbehoud. Meer info >

3. Klanten ontwikkelen

Ontwerp en implementeer een effectief accountplan om gezamenlijke doelen te bereiken en meer sales te realiseren. Meer info >

4. Onderhandelen

Leer de Harvard-onderhandelingsmethode voor win-win resultaten en het behoud van waardevolle klantrelaties. Meer info >

5. Sales Management

Ontwikkel effectief leiderschap en coachingvaardigheden volgens Covey's principes, met een focus op het behalen van sales targets en de ontwikkeling van sales professionals. Meer info >