KLANTEN WINNEN

In deze training krijg je de tools om nieuwe business te genereren op een efficiënte en effectieve manier. Je leert hoe je op een strategische en effectieve manier nieuwe klanten kunt benaderen en overtuigen. Ontdek hoe je potentiële klanten kunt boeien en converteren door gebruik te maken van krachtige acquisitievaardigheden en overtuigende communicatietechnieken. Praktische fluistertips worden gedeeld om je succes in het werven van nieuwe klanten te vergroten.

Voor wie

 • Startende sales talenten 
 • Sales Trainees
 • Sales professionals met focus op new business
 • Sales Teams
 • Klantcontact teams / Customer service

Acquisitieplan Ontwikkelen

Leer hoe je een gestructureerd acquisitieplan kunt ontwikkelen om doelgericht en effectef te werk te gaan.

 1. Segmentatie en Targeting: Identificeer doelmarkten en -segmenten, en ontwikkel specifieke benaderingsstrategieën voor elke doelgroep.
 2. Tijdlijn en Actieplan: Maak een tijdlijn en gedetailleerd actieplan om ervoor te zorgen dat alle stappen in het acquisitieproces worden gevolgd en gemeten.

PPPSSSSTTT...  Gebruik buyer persona's om gerichter en effectiever te segmenteren!!!

Prospects Uitdagen en Verrassen

Gebruik creatieve en uitdagende benaderingen om de interesse van prospects te wekken en hen te laten zien dat je hun behoeften begrijpt.

 1. Challenger Sales Model: Train je team in het Challenger Sales Model, waarbij ze de status quo van de prospect uitdagen met nieuwe inzichten.
 2. Creatieve Presentaties: Gebruik verrassende elementen zoals gepersonaliseerde video’s of interactieve presentaties om de aandacht van de prospect te trekken en vast te houden.

PPPSSSSTTT... Begin een gesprek met een onverwacht inzicht of statistiek die relevant is voor de prospect. Dit toont je expertise en zorgt voor een boeiend gesprek!!!

Opvolgen en Social Selling

Leer hoe je sociale media kunt gebruiken om relaties op te bouwen en het vertrouwen van potentiële klanten te winnen.

 1. LinkedIn Gebruik: Ontdek hoe je LinkedIn en andere sociale media effectief kunt inzetten om connecties te maken, waardevolle content te delen en relevante discussies aan te gaan.
 2. Persoonlijk Merk: Krijg ondersteuning bij het opbouwen van jouw persoonlijke merk online, zodat je wordt gezien als een vertrouwde adviseur in jouw vakgebied.

PPPSSSSTTT... Stuur gepersonaliseerde uitnodigingen met een kort bericht waarin je uitlegt waarom je wilt verbinden en wat jullie gemeen hebben!!! 

Bezwaren Weerleggen en Effectief afsluiten

Leer effectieve technieken om potentiële klanten te benaderen, hun bezwaren te overwinnen en succesvol af te sluiten.

 1. Bezwaren Weerleggen: Leer hoe je veelvoorkomende bezwaren kunt anticiperen en beantwoorden met oplossingen die aansluiten bij de behoeften en voordelen van de klant.

 2. Afsluiten van de Verkoop: Ontwikkel vaardigheden om het verkoopgesprek op een positieve en overtuigende manier af te ronden, waarbij je de voordelen van je oplossing benadrukt en de klant aanmoedigt om tot actie over te gaan.

PPPSSSSTTT... Gebruik de "Feel, Felt, Found" techniek: "Ik begrijp hoe u zich voelt. Andere klanten hebben zich ook zo gevoeld, maar zij hebben ontdekt dat…" !!!

Sales Training Klanten Winnen

€ 825,00

Sales Training Klanten Winnen

€ 825,00

Onderbouwd, Praktisch, Blijvend leren in 3 stappen

 

1. Voor de Live Training:

 • Online Leren:
  Bite size' leermodules ter voorbereiding op de live training.

2. Tijdens de Live Training

 • Één interactieve sessie:
  Actief oefenen van sales vaardigheden
 • Best practices:
  Demonstratie en ervaringsgericht leren van best practices.
 • Praktijkgerichte oefeningen:
  Inbreng van eigen praktijkcases.
 • Persoonlijke begeleiding
  Persoonlijke feedback en coaching.
 • Q&A sessies
  Alle antwoorden op jouw persoonlijke vragen.

3. Na de Live Training:

 • Langdurige ondersteuning 
  Gedurende 1 jaar aanscherping, herhaling, updates, nieuwe oefeningen, inzichten en praktische opdrachten zodat je elke dag 1% beter wordt.

Extra:

 • PPPSSSSTTT... fluistertips over Klanten Winnen!!!

Onderbouwd, Praktisch, Blijvend

 1. Bij Sales Academy bieden we de sales theorie aan in behapbare stukjes via ons eigen leerportaal, zodat je de stof op je eigen tempo en op jouw momenten kunt leren.
 2. We organiseren live sessies waarin je de sales vaardigheden kunt oefenen onder begeleiding van kundige sales acteurs en samen met andere professionals. Deze sessies zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk en interactief!
 3. Na de live sessies blijven we je een jaar lang inspireren met nieuwe oefeningen, inzichten en praktische opdrachten om je groei te stimuleren.