Sales Academy® - jouw partner in sales ontwikkeling

In veel sales organisaties ontbreekt effectieve Learning & Development (L&D), wat leidt tot stagnatie in de training en ontwikkeling van salesprofessionals. Talentvolle sales professionals verlaten vaak de organisatie vanwege een gebrek aan effectieve introductie- en ontwikkelingsprogramma's. Ondanks de groeiende vraag naar salesontwikkeling hebben veel organisaties geen consistent aanbod, vooral als ze te klein zijn om dit zelf te organiseren. Wij zijn er om te helpen deze uitdagingen te overwinnen.


Onze oplossingen

Ontdek hoe onze blended en pragmatische sales trainingen voor B2B sales professionals en uitgebreide L&D diensten jou kunnen helpen excelleren in de competitieve B2B-markt.

Ons Sales Curriculum is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de diverse ontwikkel behoeften van sales professionals van alle niveaus. Of je nu aan het begin staat van je carrière in sales of een doorgewinterde expert bent, wij hebben de middelen en expertise om jou te helpen groeien en excelleren in jouw vakgebied. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw commerciële groei >

Onze Learning & Development diensten zijn gericht op het helpen van sales organisaties om hun ontwikkelingsdoelen te realiseren, en omvatten een breed scala aan mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij het opzetten van een nieuw trainingsprogramma, of behoefte hebt aan verbetering van bestaande situaties, ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in L&D >


Klantvoorbeeld: De Blulinq Academy

"Als MKB-bedrijf streven we ernaar om de beste sales professionals te behouden en aan te trekken. Voor een fijne start en behoud van deze professionals zouden we graag een Blulinq Sales Academy ontwikkelen. Op deze manier doen we wat we beloven; een goede en gedegen ontwikkeling bieden aan onze sales professionals, zowel extern als intern. Helaas hebben wij niet voldoende handjes om zo'n sales academy te ontwikkelen en onderhouden, maar we weten wél dat we dit nodig hebben om als bedrijf door te groeien en de concurrent voor te blijven".


B2B industrie

  • Sinds onze oprichting in 2010 zijn we toegewijd aan de business-to-business industrie.
  • We werken nauw samen met sales teams en organisaties die een no-nonsense mentaliteit delen en zich richten op vooruitgang en innovatie.
  • Onze benadering van leren en ontwikkelen sluit perfect aan bij deze visie.

Wat onze klanten ervaren

  • Onze opdrachtgevers ervaren onze samenwerking als professioneel, prettig, praktisch, daadkrachtig en resultaatgericht.
  • Deelnemers beschrijven onze blended sales programma's als pragmatisch, leerzaam, precies wat ze nodig hebben om sales kennis en vaardigheden succesvol toe te passen in de praktijk.